Equipreneurs Complete

Breng jouw bedrijf naar het volgende niveau

Wat is Equipreneurs complete?

Equipreneurs Academy Complete is hét volledige programma met toegang tot ALLE losse cursussen. Je begint bovenaan en we nemen je steeds wat meer mee in de wondere wereld van online marketing. Uiteindelijk weet jij hoe jij je droombedrijf werkelijkheid laat worden. Door je onder andere goed te positioneren met een sterk plan. Je gaat de focus leggen op social media, e-mail, je website, branding, SEO, advertenties en nog veel meer. Je krijgt ook toegang tot de Equipreneurs Community. Daar kan je met andere hippische ondernemers sparren over alles wat met ondernemen & online marketing te maken heeft. Je krijgt richting en een hele scherpe focus.

Voor wie is dit programma?

Wat ga je doen?

De cursussen

Strategie & Positionering

We laten je nadenken hoe jouw droombedrijf eruit ziet en leggen je uit hoe je hier naar toe kan werken. Bedenk tot het kleinste detail hoe je het liefst gaat werken in de toekomst en stel duidelijke doelen. Maak hier actieplannen van zodat je een plan naar je droombedrijf hebt. We gaan het hier ook hebben over je branding en huisstijl.

Website design & Strategie

In deze cursus leggen we je uit wat het belang en het doel is van een goede website. Want dit hoor je centrale punt te zijn voor al je online marketing.  We vertellen je van A tot Z waar je website aan hoort te voldoen om klanten aan te trekken en over te halen tot een aankoop.  

Search Engine Optimization (SEO)

Zoekwoorden. Daar heb je vast van gehoord. In deze modulen nemen we je mee in de wereld van SEO. En vooral waarom dit belangrijk is voor jou als ondernemer. We zorgen er samen voor dat jou SEO de juiste mensen naar je website werft. 

Social Media Strategie

In deze cursus nemen we je helemaal mee in het opzetten van een praktische en pakkende social media strategie. Een strategie die je potentiele klanten overhaalt om daadwerkelijk klant te worden. We leggen je uit hoe je het opzet, onderhoud en analyseert. Zodat jij er echt wat aan hebt. 

Online Adverteren

Google Shopping, META. YouTube. Het zijn allemaal mogelijkheden om online te adverteren. We nemen je mee in de populairste vormen. We geven je handvatten om zelf een campagne op te zetten en in te stellen. Een ding: Het is veel makkelijker dan je denkt. 

E-mailmarketing

Een van de oudste en nog steeds populairste vormen van online marketing. Het voordeel van e-mail. Je zit direct in de mailbox van je klanten. Je spreekt ze bijna rechtstreeks aan. En dat heeft heel veel voordelen. We leggen je uit hoe je 'leads' genereert en een mooie maillijst opbouwt. 

PLUS GRATIS BONUS

Handboek voor jouw branding

We bepalen samen welke problemen je oplost voor de klant en kijken naar wat voor verdienmodellen je hieraan kan hangen om uit de oplossing ook een waardevolle inkomstenbron voor jezelf te maken.

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

Jouw investering

Normaal 474,- euro

Nu 399,- euro excl. btw

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is het Equipreneurs programma een mooie start om je hele online marketing direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is Equipreneurs heel waardevol. We nemen je mee in de hele basis van online marketing. Het fundament moet goed staan. 

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van online marketing nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot het programma en de bonussen. Je kan op eigen tempo het programma doorlopen.

Je kan op je eigen tempo het programma doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

Jouw investering

Normaal 599 euro
Nu 399,- euro excl. btw