Over Equipreneurs

Kennisportaal voor hippische ondernemers

Wat is Equipreneurs?

Equipreneurs is een platform speciaal voor hippische ondernemers. In de Academy krijg je alle kennis die je nodig hebt om jouw bedrijf succesvol neer te zetten en te zorgen voor een constante online zichtbaarheid en klantenstroom. De focus ligt hierbij  vooral op online marketing omdat dit zo een belangrijke rol heeft in het laten slagen van je onderneming. In onze Equipreneurs Community kom je andere hippische ondernemers tegen, die net als jij meer willen leren en met dezelfde uitdagingen of problemen zitten. Ondernemen is immers veel leuker als je dingen kan delen. 

Ontstaan

Het team

Clickhorse Marketing is het gezicht achter het Equipreneurs platform. Wij zijn dé online marketing agency voor hippische ondernemers. Stuk voor stuk hebben wij een passie voor paarden én voor online marketing. Zo  werken we dus iedere dag met veel plezier mee aan de marketing van onze klanten. Op het Equipreneurs platform delen wij onze passie en delen wij onze kennis. We geloven erin dat marketing leuk moet zijn en dat iedereen het kan leren! 

Onze visie

Ondernemen kun je tegenwoordig niet meer zonder online marketing- óók niet in de paardensector! Online marketing helpt je meer mensen te bereiken, meer klanten te verkrijgen en hierdoor dus ook meer impact op de paardenwereld te maken.
Maar er kan zo veel dat het soms moeilijk is om te weten waar je moet beginnen… of waar je de tijd vandaan moet halen om het goed te leren. Dit is waarom wij Equipreneurs hebben opgericht! Wij willen hippische ondernemers hiermee helpen. Zodat je sneller stappen kunt zetten, kunt groeien en jouw onderneming kunt neerzetten zoals jij dat wil. Wij vinden het belangrijk dat je zelf begrijpt en weet hoe online marketing werkt en wij leren je dit graag! Stap voor stap - leren in plaats van uitbesteden! 

Onze toolbox voor hippische ondernemers

Een selectie van de beste en meest handige tools voor hippische ondernemers.
Met deze tools haal je meer uit jouw bedrijf en maak je jouw online marketing eenvoudig.