Ondernemers coaching

voor hippische ondernemers op elk niveau

Als ondernemer is het niet altijd makkelijk!

Ondernemer zijn is fantastisch. Je bent vrij en onafhankelijk en je neemt alle beslissingen in jouw bedrijf zelf.
Maar dit heeft ook een negatieve kant want soms ben je hierdoor erg alleen. Alle beslissingen moeten namelijk ook door jou genomen worden. En soms zie je even niet meer wat de goede weg is. Je mist eigenlijk iemand die je hierbij kan ondersteunen. Je hebt vragen die je graag aan een ervaren ondernemer wil stellen of je hebt doelen die je denkt alleen niet te gaan halen.

Je vindt het zelf moeilijk...

Wij steunen je hierin

Heb je behoefte aan een wat meer gepersonaliseerde aanpak? Wil je met ervaren ondernemers sparren over jouw bedrijf en de uitdagingen en groeikansen? Samen met succesvolle ondernemers bieden wij een coachingstraject aan. Je krijg daarin regelmatige adviessessies over jouw online marketing, ondernemerschap, jouw strategie en uitdagingen.

Waarom ondernemers coaching?

Krijg een jaar lang begeleiding, zodat je...

Wat je krijgt...

Dit zit er in je investering

365 dagen begeleiding

zodat je grote stappen kunt zetten met je bedrijf en je doelen kunt realiseren. We zijn een heel jaar beschikbaar voor je, je kan altijd appen, al je vragen stellen, tussenin mailen en ons helemaal leeg vragen. 

Zelf inplannen en lengte van het traject bepalen

Conny en Annika gaan samen met jou in gesprek via Zoom, de momenten kies je zelf en de afstand tussen de sessies bepalen wij afhankelijk van je doelen en stappen. Zo past het traject altijd perfect in je ondernemersleven. 

Toegang Equipreneurs Complete inclusief Community!

voor meer kennis over online marketing, zoals social media, SEO, landingspagina's, e-mailmarketing etc. Dat is een hoop kennis bovenop de sessies samen met Conny en Annika. 

Waarom met ons samenwerken?

Wij, Annika Rettig en Conny Loonstra, zullen je tijdens dit jaartraject helpen met je bedrijfsuitdagingen. We zullen niet zeggen dat ondernemen en marketing eenvoudig is. Maar we beweren wél veel ervaring te hebben.

Zo hebben we allebei elf jaar ervaring in het runnen van een eigen (hippisch) bedrijf en/of (online) marketing.

Conny heeft inmiddels ruim 10.000 online trainingen voor ruiters verkocht in 60 landen en heeft ze haar eigen hippische accommodatie als trainingslocatie.

En Annika heeft een heel succesvol hippisch marketingadviesbureau opgericht. Hiermee ondersteunt ze met haar team verschillende hippische klanten in hun online marketing. 

Daarnaast zijn Annika en Conny beiden universitair (Cum Laude) opgeleid in marketing (Annika) en economie (Conny).

Hoe werkt het?

De inhoud van de persoonlijke coachingsessies worden afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf en jou als ondernemer. Waar liggen jouw uitdagingen, wat zijn belangrijke beslissingen en wat hebben we de laatste keer samen afgesproken.

De kennismaking

In de eerste coachingsessie gaan wij voldoende tijd besteden om jouw bedrijf te leren kennen. We sturen je vooraf een vragenlijst die ons helpt goed gebruik te maken van de tijd. We kijken naar de aandachtsgebieden en stellen samen doelen op voor het komende jaar.

5 online sessies

De andere sessies gaan wij aan de slag met jouw actiepunten en uitdagingen. We hebben het over wat je moeilijk vindt, waar je mee zit en waar je energie van krijgt. Maar we hebben het ook over de praktische dingen van ondernemen. Hoe kan je jouw landingspage het beste aanpassen, wat vind je doelgroep belangrijk en hoe kan je deze met bijvoorbeeld advertenties bereiken. We schrijven je doelen op en vragen hier naar in volgende sessie - zodat jij een stok achter de deur hebt om echt stappen te zetten!

Aanvullende kennis

Wij geloven in de kracht van goede marketing en dat dit een essentieel onderdeel van jouw bedrijf is. Door te weten hoe je mensen kan bereiken en overtuigen van jouw producten en diensten kan je een groot verschil maken voor je groei, je omzet en ook je geluk met jouw bedrijf. Daarom krijg je naast de online sessies met ons ook toegang tot het uitgebreide online training over online marketing waar je aanvullend op de sessies kennisvideo's kan bekijken, werkboeken kan doornemen en opdrachten kan maken.

Exclusief traject met beperkte ruimte

Jouw stok achter de deur

Je investering is eenmalig 2.950,- euro of 259,-euro per maand

Elke maand slechts een startmogelijkheid

Omdat Conny en Annika beperkte ruimte in hun agenda's hebben, gaan wij alleen met ondernemers aan de slag waar wij het gevoel hebben dat wij samen wat kunnen bereiken. Dit gaat altijd in overleg met de ondernemer. We bespreken in een vrijblijvende kennismaking wat je uitdagingen zijn en of het coachingstraject hier aan toe voegt. Elke maand hebben wij plek voor één persoon om te starten. Neem contact met ons via [email protected] op voor de volgende startmogelijkheid en een kennismaking.

Veel gestelde vragen

De inhoud van de zes persoonlijke online coachingssessies met Annika en Conny worden afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf en jou als ondernemer. Waar liggen jouw uitdagingen? Wat zijn belangrijke beslissingen?

In de eerste coachingsessie gaan wij voldoende tijd besteden om jouw bedrijf te leren kennen. We sturen je vooraf een vragenlijst die ons helpt goed gebruik te maken van de tijd. We kijken naar de aandachtsgebieden en stellen samen doelen op voor het komende jaar.

De andere sessies gaan wij aan de slag met jouw actiepunten en uitdagingen. We hebben het over wat je moeilijk vindt, waar je mee zit en waar je energie van krijgt. Maar we hebben het ook over de praktische dingen van ondernemen. Hoe kan je jouw landingspage het beste aanpassen, wat vind je doelgroep belangrijk en hoe kan je deze met bijvoorbeeld advertenties bereiken.

Ja, dat kan! Als starter is de coaching een mooie start om veel aspecten van je bedrijf direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is Equipreneurs Coaching heel waardevol. We brengen samen je bedrijf naar een next level!

Je kunt ons via Whatsapp of e-mail tussentijds vragen stellen, zodat je niet hoeft te wachten tot de volgende coachingssessie. Zo kun je de vaart erin houden met je bedrijf.

Je hoeft niet per se een eigen stal of zoiets dergelijks te hebben. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld iets online doet, paardenfotograaf bent, journalist, hippisch makelaar of dierenarts bent.

Heel graag bespreken wij samen met jou wat de mogelijkheden zijn en of ons coachingstraject bij je past. Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op. 

Exclusief traject met beperkte ruimte

Jouw stok achter de deur

Je investering is eenmalig 2.950,- euro of 259,-euro per maand