Equipreneurs Community

Omdat samen gewoon makkelijker is

Verbind je met andere ondernemers en leer bij

Ondernemen in de hippische sector is onwijs leuk, maar ook niet altijd makkelijk.  Waar je ooit bent begonnen uit de liefde voor het paard, is het vaak hard werken, lange dagen en veel alleen de keuzes nemen voor je bedrijf. 

En dat zijn er nog best wat. Als ondernemer hebben wij namelijk rond 35.000 beslissingen per dag die wij moeten nemen (voor een deel onbewust). En dat is niet altijd makkelijk om dit helemaal alleen te moeten doen. 

Hoe bepaal ik mijn prijs, wat zijn mijn marges, hoe communiceer ik wat mij bijzonder maakt, hoe zet ik social media in, wat doe ik als er iets onverwachts gebeurd,... Vaak sta je er dan alleen voor met deze vragen. Familie en vrienden ondersteunen en adviseren je graag, maar je zou eigenlijk graag met andere ondernemers willen sparren over deze vragen.

In onze Equipreneurs Community kom je andere hippische ondernemers tegen, die net als jij, meer willen leren en met dezelfde uitdagingen of problemen zitten.

Wat biedt de Equipreneurs Community

In de community draait het om delen en verbinden: je kan andere ondernemers leren kennen, met gelijkgestemden uitwisselen, in verschillende groepen uitdagingen bespreken maar ook nieuwe dingen leren, vragen stellen, successen delen en vieren.

Kortom de online community is jouw plaats om meer verbinding met anderen te ervaren en samen je ondernemersreis af te gaan. Op een platform speciaal voor hippische ondernemers, want als wij eerlijk zijn is het toch een bijzondere sector. 

De voordelen op een rij

Verbind je met gelijkgestemden

in de community kan in je in contact komen met andere ondernemers door heel Nederland en België, die met dezelfde dingen en uitdagingen zitten als jij. Je kan jouw vragen stellen, chatten met anderen, linken met collega’s en uiteraard krijg je exclusieve toegang tot onze fysieke meet-ups door het jaar heen op verschillende plekken in Nederland.

Accountability-buddy voor jou

vind je het lastig om continu niet alleen IN je bedrijf te werken maar ook de belangrijke stappen te zetten om AAN je bedrijf te werken? Met onze accountability-buddy programma vind jij een andere hippische ondernemer waarmee je jouw voortgang monitoort en aan wie je jouw resultaten rapporteert.

Livesessies met verschillende experts

in maandelijkse livesessies leer je de andere ondernemers kennen en zorgen wij voor uiteenlopende experts en ondernemers die hun ervaringen en kennis delen. Denk aan personal branding, boekhouding en administratie, ondernermerschap, persoonlijke groei en softskills en uiteraard ook online marketing.

Toegang tot de Community voor 1 jaar zit standaard bij alle Academy modules.

Een plek waar je samen kan groeien en ontwikkelen

Ruim 90% van de ondernemers in de hippische wereld zijn ZZPers en werken doorgaans alleen in hun bedrijf. Hierdoor hebben ze soms het gevoel dat ze het wiel helemaal opnieuw moeten uitvinden of zijn ze uren kwijt in het zoeken naar de juiste antwoorden. In de dagelijkse drukte is het ontmoeten van andere ondernemers moeilijk en ook zijn er nog (te) weinig initiatieven waar je elkaar kan leren kennen. De Equipreneurs online community is een platform waar je anderen kan ontmoeten, samen kan leren en jezelf als ondernemer kan ontwikkelen. 

Join us now!

Ook jij kan nu mee doen met de community en makkelijk op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, je onderneming echt vooruit drijven en dus in contact komen met verschillende hippische ondernemers.

Toegang community

connect & learn

maar 4,50 per maand (excl. BTW)