Boost jouw Social Media

Altijd zichtbaar voor jouw ideale klant

Een strategie bepalen voor succes

Heb jij weinig interactie en verkopen vanuit jouw social media? Worstel je elke keer weer om weer wat nieuws te plaatsen? Misschien loop je vast en heb je het gevoel dat je niet verder komt, of merk je dat je inspanningen niet de gewenste resultaten opleveren. Veel ondernemers in de hippische sector ervaren dezelfde frustraties met social media. Maar geen zorgen, we begrijpen je struggles en hebben deze allemaal verwerkt in deze online cursus 'Social Media Boost'

Leer om jouw social media op een professionele en efficiënte manier op te zetten zodat jij resultaat ziet zonder urenlang bezig te zijn. Jij hebt in NO-TIME een werkende sociale media strategie staan omdat wij  je stap voor stap meenemen in onze social media strategieën, handige tools en tips!

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is perfect voor de hippische ondernemer, zoals jij, die wil leren hoe ze social media effectief kunt inzetten en slim gebruiken voor haar bedrijf. Of je nu nieuw bent op social media of juist jouw strategie wilt verfijnen en optimaliseren, deze cursus biedt de ideale tools en inzichten.

Wat ga jij leren?

Om je social media te boosten

Social media inzetten voor jouw bedrijf

Sociale media kan de missie en visie van jouw onderneming alleen maar versterken. Het geeft je een platform om mensen aan te spreken en te inspireren met jouw producten of diensten. Het is goed om een social media strategie te hebben dat aansluit bij jouw doelen en mogelijkheden. Zo blijft je communicatie helder en wordt het een sterk middel om je ideale klant aan te spreken.

Engagement en algoritmes

Het gaat bij social media ook om de cijfertjes zodat je weet wat voor resultaten jouw inzet oplevert. Je haalt hier heel veel informatie uit om je strategie nog scherper af te stellen. Wij leggen je uit hoe engagement werkt en de algoritmes die bepalen wat wel en niet wordt gezien door jouw volgers. 

Tijd besparen op social media

Social media hoeft je echt niet veel tijd te kosten. Jij kan met een goede strategie veel tijd besparen zodat jij je bezig kan houden met je vak. Wij nemen je heel graag mee in hoe wij de social media efficiënt regelen voor onze klanten. Dat betekent HEEL VEEL praktische tips. En jij kan ze zo in je eigen bedrijf overnemen. Ook nemen we je mee in de meest tijdbesparende creatie- en contenttools. 

TIJDELIJKE BONUS T.W.V. €29

Inhaakkalender 2024

Lastig om te bedenken wat je nog eens kan posten op social media? Met onze 2024 inhaakkalender heb je allerlei hippische inhaakmomenten binnen handbereik. Deze krijg je nu tijdelijk gratis wanneer je investeert in de cursus Social Media Strategie. 

Jouw marketing support team

Clickhorse Marketing got your back

Met deze cursus koop jij meer dan alleen toegang tot de cursus. Je koopt een heel marketing team dat met je meedenkt en die je up-to-date houdt over wat je moet weten. Verder kan jij al je vragen stellen rechtstreeks aan ons stellen via de chat op het platform. 

Clickhorse Marketing is een marketing agency dat zich gespecialiseerd heeft op de hippische markt. Met 8 specialisten hebben wij een breed spectrum van kennis over online marketing. Een uur met één van ons kost al snel €125 ex btw. In deze online cursus krijg jij een heel team om samen de goede keuzes te nemen. 

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

Social Media Boost

Zichtbaar voor je klant

128 excl btw

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is deze cursus een mooie start om je hele sociale media direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is deze cursus heel waardevol. In de cursus social media strategie werken we samen aan het opzetten van een goede strategie voor jouw bedrijf.

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van social media nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot de cursus en de bonussen. Je kan op eigen tempo de cursus doorlopen.

Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

Social Media Boost

Zichtbaar voor je klant

128 excl btw