Cursus Website design & strategie

jouw website eindelijk op orde

Zelfstandig jouw website goed zetten

Je hebt ooit veel geld en tijd in jouw website gestoken. Nu staat die al een tijdje maar er komen eigenlijk niet genoeg bezoekers op je website - en de bezoekers die er komen doen eigenlijk niet direct wat je verwacht. 

Het blijft een puntje om een website goed neer te zetten. Je structuur moet op orde zijn, je moet de juiste teksten en de juiste beelden op de juiste plekken hebben, je eigen merk goed uitstralen en uiteraard moet het technisch ook allemaal werken en goed presteren. 

Best wat als je dit alleen moet doen. Wij zijn er voor jou! Met deze cursus leer je namelijk zelfstandig jouw website verbeteren (of helemaal opzetten) en ervoor zorgen dat je precies weet hoe je hier meer uit kan halen. 

Equipreneurs Cursus website design en strategie

Hippische ondernemers welkom!

We hebben deze cursus speciaal voor jou ontwikkeld. We begrijpen namelijk dat je in de hippische markt een website net wat anders aan moet pakken. EN natuurlijk ook dat je waarschijnlijk niet uit passie voor techniek jouw bedrijf bent gestart 😜

Ongeacht of je al een website hebt of nog moet beginnen DEZE CURSUS IS JOUW STARTPUNT! Heel makkelijk alles wat je moet weten bij elkaar. 

Wat leer je in deze cursus?

Alles wat je moet weten voor een goede website

Wat op je website moet staan

Welke pagina's moet je hebben, wat is de content die eigenlijk op elke website moet staan en hoe bouw je een pagina nu zo op dat het allemaal logisch en aantrekkelijk is en mensen het goed kunnen lezen en de volgende stap gaan nemen. 

Hoe je zorgt voor meer omzet

Je leert hoe je een pagina maakt die ook converteerd, maar ook hoe je zo kan meten dat je weet hoe je jouw website kan verbeteren en ook kan zien of jouw website nu echt verbeterd. Een goede website zorgt namelijk voor meer omzet en een constant klantenstroom. 

Waar je echt op moet letten qua techniek

Een goede website wordt goed gevonden en ziet er aantrekkelijk uit ongeacht op wat voor device mensen hem bezoeken. We vertellen je duidelijk waar je op moet letten bij de keuze voor systeem maar ook andere technische dingen zodat jouw website er altijd goed voor staat. 

MAKKELIJK STAP VOOR STAP UITGELEGT

De cursus bestaat niet alleen uit kennis, we nemen je stap voor stap mee in wat je moet doen. 

✅ Video's waarin we alles uitleggen 

✅ Makkelijk taal gebruik 

✅ Mogelijkheid om vragen te stellen 

✅ Werkboek om alles in de praktijk te brengen

PLUS GRATIS BONUS

Blueprint voor je salespage

We laten je een opbouw van een salespagina zien die werkt. Je kan deze direct toepassen voor je eigen website. 

Jouw marketing support team

Clickhorse Marketing got your back

Met deze cursus koop je meer dan alleen toegang tot de cursus. Je koopt een hele marketing team die met je mee denkt en die je up to date houdt over wat je moet weten. Verder kan je alle vragen stellen en zijn wij bereikbaar via de chat op het platform. 

Clickhorse Marketing is een marketing agency die zich gespecialiseerd heeft op de hippische markt. Met 8 specialisten hebben wij een breed spectrum van kennis over online marketing. Een uur met  één van ons kost normaal al snel €125 ex btw. Nu krijg je een heel team achter jou om samen de goede keuzes te nemen. 

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

JE KRIJGT OOK TOEGANG TOT ONZE COMMUNITY

Naast de content van de cursus, krijg je ook toegang voor onze community voor één jaar. Hier kan je andere hippische ondernemers ontmoeten, ervaringen uitwisselen, om hulp vragen en krijg je ook toegang tot maandelijkse live sessies die wij organiseren. 

✅ Maandelijke live sessies met verschillende experts

✅ Netwerken met gelijkgestemden

✅ Direct alle vragen stellen 

Website design & strategie

Een goede website bouwen

128,- excl. btw
Nu tijdelijk voor 79euro

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is deze cursus een mooie start om je hele website direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is deze cursus heel waardevol. In 'Website design & strategie' ga je aan de slag met het optimaliseren van jouw nieuwe of bestaande website. Een goede website is het centrale punt van je online marketing. 

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van website design nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot de cursus en de bonussen. Je kan op eigen tempo de cursus doorlopen.

Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

Website design & strategie

Een goede website bouwen

128,- excl. btw
Nu tijdelijk voor 79euro