Website design & strategie

Een sterke website bouwen die klanten bindt

Het belang van een goede website

Je website is het centrale punt van je online marketing. Hier wil je mensen naar toe trekken en verleiden tot een aankoop. Zaak dus dat je een goed werkende en aantrekkelijk website hebt. Want een slechte website schrikt af. Het duurt misschien te lang om iets te laden. Of het lukt niet om gemakkelijk een aankoop te doen. Zonde.  

Hoe je jouw website tot een succes maakt leggen we je allemaal uit in onze cursus 'Website design & strategie'. Van het designen, bouwen, vullen en meten. Je gaat het allemaal beleven. Ook als je al een website hebt is deze cursus iets voor jou. Want een website is nooit af. Je zal merken dat je er altijd wel aan kan blijven knutselen. En dat is niet erg. Het laat zien dat je groeit.  

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is zeer geschikt voor hippische ondernemers die hun huidige website verder willen optimaliseren. Je twijfelt 

  • of je website wel aantrekkelijk is
  • goed werkt en meet
  • wat voor content je wil publiceren. 

In deze cursus nemen we je hier allemaal in mee. 

Wat ga je leren?

Wat je tegen gaat komen

Doel van je website

Bij elke bedrijf hoort een passende website die laat zien wat je doet. Maar het is ook belangrijk om hier vanuit je klant te kijken. Je wilt uiteindelijk dat je klant iets doet. Het downloaden van een e-book of het aankopen van een product. Het is daarom belangrijk om een goede strategie te hebben en je doelen scherp te hebben. 

Mobile first website

Iedereen zit tegenwoordig op een smartphone. Je hebt die altijd bij de hand. Kan gelijk informatie checken of een aankoop doen. Daarom is het ook belangrijk om je website mobielvriendelijk te maken. Ook belangrijk is hoe je de aandacht van je klanten vasthoudt. Dit wordt steeds lastiger en is dus een kritisch aandachtspunt voor een goede website. 

Structuur & content

Een goede website heeft een duidelijke en overzichtelijke structuur. Je klant weet precies waar ze moet zijn om een handeling te doen op je website. En relevante content zorgt ervoor dat je klant jouw interessant vindt en terugkomt. Hoe je dit echt goed en praktisch uitwerkt leggen we je met plezier uit. 

PLUS GRATIS BONUS

Blueprint voor je salespage

We laten je een opbouw van een salespagina zien die werkt. Je kan deze direct toepassen voor je eigen website. 

Hi, ik ben Annika

Annika Rettig, MSc

Als enthousiaste online marketeer en digitaal strateeg heb ik mij de laatste jaren enorm verdiept in hoe je een bedrijf optimaal kan voeren.

Clickhorse Marketing groeide in een aantal jaar van een idee naar een succesvol bedrijf met meerdere werknemers en dat is niet alleen door hard werken gebeurd, maar ook door het kiezen van de juiste tools, het inzetten van de juiste marketing en natuurlijk het kijken en sturen op de juiste cijfers en kentallen.

Als voormalige docent geef ik mijn kennis met alle liefde door. Equipreneurs is daarom hét platform voor ambitieuze en gedreven hippische ondernemers.

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

Nu tijdelijk "Gas op de lolly" korting

Gebruik kortingscode GASOPDIELOLLY

Days
Hours
Minutes
Seconds

Website design & strategie

Een goede website bouwen

128,- excl. btw
tot 23 april voor 49,-

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is deze cursus een mooie start om je hele website direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is deze cursus heel waardevol. In 'Website design & strategie' ga je aan de slag met het optimaliseren van jouw nieuwe of bestaande website. Een goede website is het centrale punt van je online marketing. 

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van website design nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot de cursus en de bonussen. Je kan op eigen tempo de cursus doorlopen.

Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

Nu tijdelijk "Gas op de lolly" korting

Gebruik kortingscode GASOPDIELOLLY

Days
Hours
Minutes
Seconds

Website design & strategie

Een goede website bouwen

128,- excl. btw
tot 23 april voor 49,-