Strategie & Positionering

Met een sterk merk je ideale klant bereiken

Weet precies waar je staat met jouw bedrijf

Weten hoe jij je bedrijf positioneert is belangrijk om te weten. Waar je ook staat of hoelang je al bezig bent. In het begin kan het super moeilijk zijn om hierin keuzes te maken.  En vooral om jouw bedrijf sterk neer te zetten. 

Want hoe zorg je ervoor dat mensen in een knipoog de juiste indruk van jou en je bedrijf hebben?  En hoe bereik je jouw ideale klant? Nog belangrijker is dat je goed weet wie jouw ideale klant is.

Het is essentieel dat je als ondernemer weet hoe je een sterk merk bouwt. En dat het ook goed past bij jouw kennis en persoonlijkheid. Zo zorg je ervoor dat je jouw ideale klant aantrekt en zij de juiste indruk vormen van je onderneming.

Hoe je dit doet, leren we jou in deze cursus.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is perfect om te leren hoe je jouw onderneming goed in de markt zet. Heb je als hippische ondernemer niet scherp:

  • wat jouw toegevoegde waarde is
  • wie je ideale klant is
  • hoe je jouw doelgroep goed kan bereiken.

In deze cursus nemen we je hier allemaal in mee. 

Wat ga je leren?

Wat je tegen gaat komen

Jouw droombedrijf en de weg ernaar toe

We laten je nadenken hoe jouw droombedrijf eruit ziet. En leggen je uit hoe je hier naar toe kan werken. Je bedenk tot in detail hoe je het liefst gaat werken in de toekomst en je stelt duidelijke doelen. Je denkt na over je bedrijf, omzet en je ideale klant. Dit onderdeel is het hele fundament. En zonder fundament heb je geen goed begin voor een gezond en succesvol bedrijf. Daarom beginnen we hier. 

Jouw aanbod & branding

Een concreet uitgedacht aanbod is essentieel voor je bedrijf. Branding net zo. want dit is je merk. Hier gaat je ideale klant je aan herkennen. In deze video's leggen we je alles uit over HOE je nu jouw aanbod bepaald en je branding afstemt op jouw wensen. 

Messcherpe focus om je doelen te bereiken

Je weet vast dat focus en doelen onmisbaar zijn voor ondernemers. Maar hoe bepaal je wat nu strategisch belangrijk is om je droombedrijf werkelijkheid te maken. Het is eigenlijk heel simpel en het is vooral belangrijk dat het bij je past. In dit onderdeel van de cursus leggen we je er alles over uit. 

PLUS GRATIS BONUS

Handboek voor jouw branding

Een handig handboek waarmee je jouw branding heel makkelijk kan vastleggen en ook direct in Canva kan zetten. Stap voor stap uitgelegd. 

Hi, ik ben Annika

Annika Rettig, MSc

Als enthousiaste online marketeer en digitaal strateeg heb ik mij de laatste jaren enorm verdiept in hoe je een bedrijf optimaal kan voeren.

Clickhorse Marketing groeide in een aantal jaar van een idee naar een succesvol bedrijf met meerdere werknemers en dat is niet alleen door hard werken gebeurd, maar ook door het kiezen van de juiste tools, het inzetten van de juiste marketing en natuurlijk het kijken en sturen op de juiste cijfers en kentallen.

Als voormalige docent geef ik mijn kennis met alle liefde door. Equipreneurs is daarom hét platform voor ambitieuze en gedreven hippische ondernemers.

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

Strategie & Positionering

Je eigen merk bouwen

128,- excl. btw
Nu tijdelijk voor 79euro

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is het Equipreneurs programma een mooie start om je hele online marketing direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is Equipreneurs heel waardevol. In de module strategie & positionering ga je even helemaal terug naar de basis. Wat heel belangrijk is voor het vervolg van je bedrijf. Het fundament moet goed staan. 

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van online marketing nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot de cursus en de bonussen. Je kan op eigen tempo de cursus doorlopen.

Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

Strategie & Positionering

Je eigen merk bouwen

128,- excl. btw
Nu tijdelijk voor 79euro