E-mailmarketing

Direct in de inbox van jouw klanten

Wij leren je de basics rondom e-mailmarketing

E-mail is een blijvertje. Waar sommige platforms komen en gaan is e-mail al jaren het middel om klanten aan te spreken. Je kan eigenlijk niet zonder. Met een goed ingezette e-mailmarketing campagne heb je ook een veel hoger potentieel bereik dan bijvoorbeeld op sociale media. 

Interessant dus om dit (meer) in te zetten voor je bedrijf. Wij nemen je in deze cursus mee hoe je e-mailmarketing opzet, goede mail schrijft, het kan automatiseren en dus tijd bespaart. 

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is perfect om te leren hoe je e-mail inzet voor jouw bedrijf. Heb je als hippische ondernemer niet scherp:

  • hoe je jouw e-maillijst laat groeien
  • hoe je goede en pakkende mails schrijft
  • hoe je leads omzet naar klanten

In deze cursus nemen we je hier allemaal in mee. 

Wat ga je leren?

Wat je tegen gaat komen

Inleiding in e-mailmarketing

Bijna iedereen heeft wel een een e-mailadres of zelfs meerdere! Met een goed ingezette e-mailmarketing campagne heb je een veel hoger potentieel bereik dan bijvoorbeeld op sociale media. In deze les nemen we je mee in alle basics rondom e-mailmarketing.

Automatiseren, evalueren en testen

E-mails automatisch versturen, zoals je dit van tevoren natuurlijk hebt uitgedacht en ingesteld. Je kunt daar echt heel erg veel mee. En het bespaart je ontzettend veel tijd. En ook in het geval van e-mailmarketing is het meten en evalueren van de resultaten heel belangrijk. We leggen het je allemaal uit. Ook leer je hoe je kunt testen binnen jouw e-mails om zo de meest optimale resultaten te behalen!

Pakkende e-mails schrijven

We gaan inhoudelijk in op de e-mail en wat er belangrijk is. Zo kies je één doel per e-mail en spreken we over belangrijke dingen waar je op moet letten om je e-mail zo in te richten dat deze relevant is voor je klanten. En je krijgt een aantal handigheidjes om te zorgen dat je e-mails niet in de spam terecht komen en ze echt geopend worden.

PLUS GRATIS BONUS

Handboek voor jouw branding

We bepalen samen welke problemen je oplost voor de klant en kijken naar wat voor verdienmodellen je hieraan kan hangen om uit de oplossing ook een waardevolle inkomstenbron voor jezelf te maken.

Hi, ik ben Annika

Annika Rettig, MSc

Als enthousiaste online marketeer en digitaal strateeg heb ik mij de laatste jaren enorm verdiept in hoe je een bedrijf optimaal kan voeren.

Clickhorse Marketing groeide in een aantal jaar van een idee naar een succesvol bedrijf met meerdere werknemers en dat is niet alleen door hard werken gebeurd, maar ook door het kiezen van de juiste tools, het inzetten van de juiste marketing en natuurlijk het kijken en sturen op de juiste cijfers en kentallen.

Als voormalige docent geef ik mijn kennis met alle liefde door. Equipreneurs is daarom hét platform voor ambitieuze en gedreven hippische ondernemers.

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

E-mailmarketing

Direct in de inbox

79,- excl. btw

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is deze cursus een mooie start om e-mailmarketing direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is deze cursus heel waardevol. In de cursus e-mailmarketing leggen we je van Automatiseren tot Evalueren uit hoe hoe het praktisch inzet voor je bedrijf.  

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van e-mailmarketing nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot de cursus en de bonussen. Je kan op eigen tempo de cursus doorlopen.

Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

e-mailmarketing

Direct in de inbox

79,- excl. btw