Online Advertising

Direct nieuwe mensen bereiken

Een goede online advertentie leren opzetten

Meta, Google, YouTube. allemaal hebben ze opties om online te adverteren. Zo kan jij heel direct en vaker je ideale klant aanspreken met jouw product of dienst. Hiervoor is het belangrijk om goed te weten waarom je wilt adverteren en op welke manier. Kortom, een duidelijke strategie helpt je enorm hierin. 

Wij leggen je van begin tot eind uit hoe je voor jouw bedrijf goede advertenties maakt en inzet. En dat ze ook iets voor je opleveren. Je weet uiteindelijk die advertentie opties die passen voor jouw bedrijf en klanten

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is perfect om te leren hoe je online advertenties goed inzet voor jouw onderneming. Heb je als hippische ondernemer niet scherp:

  • Wat je kan met online advertenties?
  • Welke platforms er zijn hoe je ze inzet?
  • Hoe je een online advertentie campagne maakt?

In deze cursus nemen we je hier allemaal in mee. 

Wat ga je leren?

Wat je tegen gaat komen

Redenen om te adverteren

Online adverteren doe je niet zomaar. Je wilt iets extra's bereiken. Er zijn verschillende redenen om te adverteren en elk hebben ze hun eigen do's en don'ts. Daarom is het hebben van een goede strategie essentieel. Want zo haal je voor jouw bedrijf het beste eruit. 

Advertentiekanalen, -doelgroepen & -typen.

Er zijn online heel veel mogelijkheden om te adverteren en we kijken dus breed naar alle kanalen die er zijn. Naast adverteren op Facebook & Instagram zijn er namelijk nog veel meer opties! De keuze van je doelgroep is ook essentieel. Met een verkeerde doelgroep kan elke euro die je aan je campagne uitgeeft, weggegooid geld zijn. Zonde! Elk kanaal kent weer verschillende targeting mogelijkheden en verschillende doelen. We leggen je alles uit. 

De basis van adverteren op Meta & Google ads

Alle praktische how-to's om zelf aan de slag te gaan op Meta en Google ads. Dat is wat we doen in deze cursus. Want online adverteren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. We leggen je uit hoe beide platforms werken. En hoe je een advertentie instelt, monitort en evalueert. 

PLUS GRATIS BONUS

Handboek voor jouw branding

We bepalen samen welke problemen je oplost voor de klant en kijken naar wat voor verdienmodellen je hieraan kan hangen om uit de oplossing ook een waardevolle inkomstenbron voor jezelf te maken.

Hi, ik ben Annika

Annika Rettig, MSc

Als enthousiaste online marketeer en digitaal strateeg heb ik mij de laatste jaren enorm verdiept in hoe je een bedrijf optimaal kan voeren.

Clickhorse Marketing groeide in een aantal jaar van een idee naar een succesvol bedrijf met meerdere werknemers en dat is niet alleen door hard werken gebeurd, maar ook door het kiezen van de juiste tools, het inzetten van de juiste marketing en natuurlijk het kijken en sturen op de juiste cijfers en kentallen.

Als voormalige docent geef ik mijn kennis met alle liefde door. Equipreneurs is daarom hét platform voor ambitieuze en gedreven hippische ondernemers.

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

Online advertising

Mensen bereiken

79,- excl. btw

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is deze cursus een mooie start om te leren hoe je een goede online advertentie maakt en inzet voor jouw bedrijf.

Ook als je al wat langer bezig bent, is deze cursus heel waardevol. In de cursus Online Advertising ga je even helemaal terug naar de basis. Wat heel belangrijk is voor het vervolg van je bedrijf. Het fundament moet goed staan. 

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van online adverteren nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot de cursus en de bonussen. Je kan op eigen tempo de cursus doorlopen.

Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

Online advertising

Mensen bereiken

79,- excl. btw