Search Engine Optimization

Goed gevonden worden op het web

Jouw onderneming is vindbaar

Een groot deel van jouw klanten zullen met een vraag zitten. Ze willen weten hoe ze iets bij hun paarde kunnen oplossen. Bijvoorbeeld mok. Ze zijn op zoek naar relevante informatie. En dan is het belangrijk dat jij de juiste informatie hebt op je website. Want als mensen gaan googlen wil je bovenaan bij hun in de zoekresultaten komen. 

Goed gevonden worden op het web helpt je enorm om potentiële klanten te werven. Je laat zien dat je expert bent in jouw vakgebied. En je bouwt een vertrouwensband op. Simpel gezegd. Maar dit gaat niet vanzelf. Daar zal je iets voor moeten doen. Je zal je SEO voor elkaar moeten hebben. 

Wij leggen je maar al te graag uit hoe je het beste uit je SEO haalt. Om echt goed gevonden te worden op het web. 

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is zeer geschikt voor hippische ondernemers die goed gevonden willen worden op het web. Heb je als hippische ondernemer niet scherp:

  • of je nu goed gevonden wordt
  • hoe je SEO inricht op jouw website
  • hoe je SEO waardige content gebruikt op je website

Dan is deze cursus ideaal voor jou!

Wat ga je leren?

Wat je tegen gaat komen

Conversies & Funnels

Jouw website is een belangrijk onderdeel van de “klantreis” die een klant aflegt. We nemen je mee door de zogenaamde “funnel” en we brengen in kaart welke stappen iemand zet op jouw website. Wat zijn belangrijke funnels & conversies en hoe breng je deze in kaart?

Aan de slag met SEO

Hoe zorg je nou dat er voldoende bezoekers op jouw website komen? Je gaat een strategie bepalen om meer verkeer naar je website te leiden. Dit houdt in dat je je SEO zo vormgeeft dat je beter gevonden kunt worden in Google.

SEO waardige content

Je legt de focus ook op de content van je website. Bijvoorbeeld relevant blogs die je toevoegt aan je website. We geven je ook 5 aandachtspunten voor de content die je toevoegt aan je website. 

PLUS GRATIS BONUS

Handboek voor jouw branding

We bepalen samen welke problemen je oplost voor de klant en kijken naar wat voor verdienmodellen je hieraan kan hangen om uit de oplossing ook een waardevolle inkomstenbron voor jezelf te maken.

Hi, ik ben Annika

Annika Rettig, MSc

Als enthousiaste online marketeer en digitaal strateeg heb ik mij de laatste jaren enorm verdiept in hoe je een bedrijf optimaal kan voeren.

Clickhorse Marketing groeide in een aantal jaar van een idee naar een succesvol bedrijf met meerdere werknemers en dat is niet alleen door hard werken gebeurd, maar ook door het kiezen van de juiste tools, het inzetten van de juiste marketing en natuurlijk het kijken en sturen op de juiste cijfers en kentallen.

Als voormalige docent geef ik mijn kennis met alle liefde door. Equipreneurs is daarom hét platform voor ambitieuze en gedreven hippische ondernemers.

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

Search engine optimization

goed gevonden worden

128,- excl btw

Nu voor 79,-

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is deze cursus een mooie start om je hele SEO direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is deze cursus heel waardevol. In deze leren we je alles over SEO. Dat zorgt ervoor dat jij nog beter gevonden wordt.

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van online marketing nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot de cursus en de bonussen. Je kan op eigen tempo de cursus doorlopen.

Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

Search engine optimization

goed gevonden worden

128,- excl btw

Nu voor 79,-