Social media strategie

Altijd zichtbaar voor de juiste klanten

Een strategie bepalen voor succes

Social media is niet meer weg te denken als het gaat om ondernemen. Je kan op een efficiënte manier veel van jouw ideale klanten bereiken. Door je boodschap goed af te stemmen spreek je ze direct aan. Je motiveert en inspireert jouw klanten via je social media kanalen. Je maakt zo echte fans van ze! 

Hoe je van jouw ideale klant een echte fan en ambassadeur maakt leren we je in deze cursus. Samen bepalen we jouw strategie. Een strategie die bij je past als persoon en onderneming. We nemen je mee naar de beginselen van social media en waar je zoal aan kan denken. Want een goede basis is het halve werk. Van daaruit geven we je hele praktische voorbeelden en tips waarvan wij weten dat die echt goed werken. Je hebt in NO-TIME een werkende sociale media strategie staan. 

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is perfect om te leren hoe je voor jouw hippische onderneming social media inzet en handig gebruikt. Ideaal voor ondernemers die willen beginnen met social media of het juist scherper en strategischer willen inzetten. 

Wat ga je leren?

Wat je tegen gaat komen

Social media inzetten voor jouw bedrijf

Sociale media kan de missie en visie van jouw onderneming alleen maar versterken. Het geeft je een platform om mensen aan te spreken en te inspireren met jouw producten of diensten. Het is goed om een social media strategie te hebben dat aansluit bij jouw doelen en mogelijkheden. Zo blijft je communicatie helder en wordt het een sterk middel om je ideale klant aan te spreken.

Engagement en algoritmes

Voor vele niet het meest boeiende onderwerp. Het gaat om de cijfertjes. Maar het is een heel belangrijk onderdeel van social media. Je haalt hier heel veel informatie uit om je strategie nog scherper af te stellen. Je hebt er alleen maar profijt van. Wij leggen je uit hoe engagement werkt en de algoritmes die bepalen wat wel en niet wordt gezien door jouw volgers. 

Tijd besparen op social media

Wat wij veel horen van klanten is dat social media veel van hun tijd kost. Dit hoeft niet zo te zijn en je kan (met een goede strategie) veel tijd besparen. Wij nemen je heel graag mee in hoe wij de social media efficient regelen voor onze klanten. Dat betekent heel veel praktische tips. En aan jou om te kijken wat je er van kan en wil gebruiken. Ook nemen we je mee in de meest tijdbesparende creatie- en contenttools. 

PLUS GRATIS BONUS

Handboek voor jouw branding

We bepalen samen welke problemen je oplost voor de klant en kijken naar wat voor verdienmodellen je hieraan kan hangen om uit de oplossing ook een waardevolle inkomstenbron voor jezelf te maken.

Hi, ik ben Annika

Annika Rettig, MSc

Als enthousiaste online marketeer en digitaal strateeg heb ik mij de laatste jaren enorm verdiept in hoe je een bedrijf optimaal kan voeren.

Clickhorse Marketing groeide in een aantal jaar van een idee naar een succesvol bedrijf met meerdere werknemers en dat is niet alleen door hard werken gebeurd, maar ook door het kiezen van de juiste tools, het inzetten van de juiste marketing en natuurlijk het kijken en sturen op de juiste cijfers en kentallen.

Als voormalige docent geef ik mijn kennis met alle liefde door. Equipreneurs is daarom hét platform voor ambitieuze en gedreven hippische ondernemers.

Wat vinden anderen?

Deze ondernemers gingen je voor

Social media strategie

Zichtbaar voor je klant

79,- excl. btw

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan! Als starter is deze cursus een mooie start om je hele sociale media direct goed neer te zetten.

Ook als je al wat langer bezig bent, is deze cursus heel waardevol. In de cursus social media strategie werken we samen aan het opzetten van een goede strategie voor jouw bedrijf.

Nee, je hebt geen uitgebreide kennis van social media nodig. Wij nemen je mee van A tot Z en houden het heel praktisch en begrijpelijk.

In principe kan je alles wat we vertellen toepassen op jouw bedrijf. Het maakt niet of je een hippisch bedrijf hebt of in een andere sector zit. De basis blijft hetzelfde. 

Je betaald en krijgt gelijk toegang tot de cursus en de bonussen. Je kan op eigen tempo de cursus doorlopen.

Je kan op je eigen tempo de cursus doorlopen. Je kan rekening houden met ongeveer een uur per les. Dat houdt het bekijken van de video en het invullen van je werkboek in. 

Social media strategie

Zichtbaar voor je klant

79,- excl. btw